MAR
13 NOV
2012
14:37H

Responsable d'Edicions

Empresa: 
SIE CONSULTORS ASSOCIATS
Lugar: 
Barcelona
Oferta de trabajo - empleo: 
Responsable d'Edicions
Plazas: 
1
Descripción: 
Barcelona Multimèdia cerca una persona per substituir temporalment a l'actual Responsable d'Edicions i assumir les tasques d'edicions de l'editorial.
Funciones: 
En dependència de l'Editor haurà de desenvolupar les següents tasques: Establir amb l'Editor el Pla Editorial (calendari d'edicions de l'any). Gestionar l'acompliment de les edicions i les dates del pla editorial. Saber transmetre la línia editorial a través de tots els missatges que arriben als usuaris. Editar textos en les diverses llengües. Gestionar les traduccions i les correccions. Gestionar el disseny gràfic. Gestió d'il·lustracions i fotografies. Coordinació entre els equips de creadors i el departament de producció digital. Control de qualitat de les edicions. Gestionar pressupostos i factures.
Estudios: 
Licenciado
Requisitos: 
Estudis mínims: Titulació universitària. Experiència mínima: de 2 a 3 anys en el sector de la edició. Requisits mínims: Capacitat de gestionar disseny. Idiomes: català, castellà i anglès mínim. Es valorarà nivell de correcció en les màximes llengües possibles. Es valoraran coneixements de literatura infantil. Es valorarà tenir nocions de Photoshop i Wordpress. Cultura religiosa: coneixements sobre la Bíblia i el Cristianisme.
Tipo de contrato: 
De duración determinada
Jornada laboral: 
Completa (De 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 hores)
Salario: 
21.000 € - 24.000 € Bruto/año